ELVIS TRIBUTE ARTIST & allround singer 
 

Over 

 

Peter Ryan geboren in het zuiden van Limburg groeide op met de muziek van zijn grote idool: Elvis Presley en al op zeer jonge leeftijd stond hij dan ook op school de liedjes van zijn idool te playbacken waarna hij niet veel later mee deed aan diverse talentenjachten.
Zo was hij In de glorie dagen van de Henny Huisman’s Soundmixshow dan ook een veel gevraagd en graag geziene verschijning en won hij menig prijs met zijn vertolking van de Elvis Presley liedjes die hij live zong.

Heden ten dagen is Peter Ryan een veel gevraagd allround zanger en Elvis Tribute Artist die meer dan alleen het Elvis repertoire ten gehore brengt (als zichzelf en op zijn eigen manier) op menig bruiloftsfeest en-of andere gelegenheid.

Oftewel Een echte allround zanger die diverse muziek genres vlekkeloos combineert in een stijl die enkel hij beheerst. Zo vertolkt hij het ene moment het populaire Nederlandse feestmuziek en vervalt hij vervolgens in een lekkere dance classic waarna hij je betoverd met een gevoelige ballad en je dan weer laat swingen op een lekkere Rock n’Roll klassieker.

Met een adembenemende gedrevenheid en passie weet hij dan ook telkenmale het publiek te vermaken en mee te voeren in één groot muzikaal avontuur langs vervlogen tijden van de vele grote hits en de echte klassiekers uit de jaren 50, 60 en 70 !
Diverse muziek genres uit ruim 40 jaar worden door Peter Ryan geserveerd op een bedje van papieren zakdoekjes…

Maar als er één ding altijd gevraagd wordt bij zijn optredens dan zijn het toch de Elvis Presley liedjes, mede daar zijn stem veel aan die van Elvis doet denken en hij deze met een energieke gedrevenheid en immense passie vertolkt..

Kortom de ideale artiest voor uw huwelijksfeest, op iedere braderie en buurtfeest, cd-presentatie, jubileum, bedrijfsfeest, dames(heren)zitting en veel en veel meer.
Avondvullend of als gastoptreden te boeken!


Indien u een BOEKING of optie op een BOEKING wilt aanvragen, vult u dan a.u.b. het Contact-formulier zo compleet mogelijk in op onze contact pagina