EVEN TERUG IN DE TIJD
 Hits van de 50's-60's-70's-80's tot nu... LIVE GEZONGEN!

  

 

Peter Ryan geboren in het zuiden van Limburg groeide op met de muziek van zijn grote idool "Elvis Presley" en al op zeer jonge leeftijd stond hij dan ook de liedjes van zijn idool te zingen waarna hij niet veel later mee deed aan diverse talentenjachten.
Zo was hij In de glorie dagen van de Henny Huisman’s Soundmixshow dan ook een veel gevraagd en graag geziene verschijning en won hij menig prijs met zijn vertolking van de Elvis Presley liedjes die hij live zong.

Heden ten dagen is Peter Ryan een veel gevraagd allround zanger en Elvis Tribute Artist (ETA) in zowel binnen als buitenland (Belgie. Duitsland, Luxemburg en Engeland!)

Peter Ryan vertolkt meer dan alleen het Elvis repertoire (meestal als zichzelf en op zijn eigen manier) op menig feest en-of andere gelegenheid.

Oftewel Een echte allround zanger die diverse muziek genres vlekkeloos combineert in een wervelende en fascinerende stijl! 

Zo vertolkt hij het ene moment het populaire Nederlandse feestmuziek en vervalt hij vervolgens in een lekkere dance/pop classic waarna hij je betoverd met een gevoelige ballad en je dan weer laat swingen op een lekkere Rock n’Roll klassieker.

Met een adembenemende gedrevenheid en passie weet hij dan ook telkenmale het publiek te vermaken en mee te voeren in één groot muzikaal avontuur langs vervlogen tijden van vele grote hits en echte klassiekers uit de jaren 50, 60 en 70
Diverse muziek genres uit ruim 50 jaar muziekgeschiedenis worden door Peter Ryan geserveerd op een bedje van papieren zakdoekjes…

Maar als er één ding altijd gevraagd wordt bij zijn optredens dan zijn het toch de Elvis Presley liedjes, mede daar zijn stem veel aan die van Elvis doet denken en hij deze met een energieke gedrevenheid en immense passie vertolkt..

Kortom de ideale artiest voor uw (huwelijks)feest, op iedere braderie, buurtfeest, cd-presentatie, jubileum, bedrijfsfeest, dames(heren)-zitting en veel en veel meer.
Avondvullend met meerdere live-sets of als gastoptreden te boeken met orkestband!

NU ook met 13 koppige live-band en meerdere Elvis performers te boeken via van Dooren Entertainment!!


Indien u een BOEKING of optie op een BOEKING wilt aanvragen, vult u dan a.u.b. het Contact-formulier zo compleet mogelijk in op onze contact pagina